Follow Us On Follow us on Facebook
Register

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default 999 ping NAT problem.

    Hi there everyone =] ,

    So I have a problem. When I get to the server select screen of UGG, there is no connection to any server, and when I join a game it tells me I have NAT and that everyone in the game has 999 ping. I have never encountered this problem, so I'm freaking out a bit.

    You will all suggest port forwarding or turning off my Firewall, but you see, my firewall is off and I can't portforward since I have a Arcadyon ARV7519 router of KPN.

    Please help me out guys, I would really appreciate it!

    Love, Tessa

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Hoogvliet
    Posts
    1,378
    Post Thanks / Like

    Default

    Hello read the sticky topics before post

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ] may help you.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The world is yours

    ---
    Everything is okay in the end. If it's not okay, then it's not the end

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    780
    Post Thanks / Like

    Default

    well the funny thing is i have the same problem, and the same router lol
    Msn:[email protected]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Way to survive, Isn't Easy as you think

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Europe
    Posts
    4,354
    Post Thanks / Like

    Default

    hum the nat 999 is not normal i edite some setting on nat tel me if the problem is fixed
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    suck my hosepipe
    Posts
    6,647
    Post Thanks / Like

    Default

    "there is no connection to any server, and when I join a game"

    That there, is pure magic, joining a game without connection to "any" server.


    THIS SIGNATURE IS FOR MY SHIFT KEY
    < 3 ALL HAIL TO THE LEFT SHIFT KEY
    BAN BAN BAN BANANA CAPSLOCK

  6. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Chez I just told you that my router is not portforwardable and that my firewall is off, and you tell me to portforward and put firewall off? Damn you so smart,

    Request, I get what you mean, but by no connection I mean that there are no 'connection bars' in the server select screen, you get what I mean?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Vitrix you are my hero, the problem is gone. Thanks a lot!
    Last edited by Marvelous; 10-04-2012 at 01:51 PM.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Inside your mom :O!
    Posts
    4,676
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Marvelous View Post
    Vitrix you are my hero, the problem is gone. Thanks a lot!
    gracia

  9. #9
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default

    Vitor IM GETTING AGENT ERROR HELP ME DUDE .... im cant even fix bru

  10. #10
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    780
    Post Thanks / Like

    Default

    i still got the same problem, vitrix hello? ? just as i said, i have ''still'' the same problem
    Msn:[email protected]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Way to survive, Isn't Easy as you think

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •